Čo vám napadne, keď sa povie jar? Toto ročné obdobie so sebou prináša zábavu, zubaté slnko, obdivovanie jasnej azúrovej oblohy a vôňu prvých rozkvitnutých kvetov. Presne taká je jar – hravá a farebná.

Aj keď počasie za oknom nám dáva stále jasne najavo, že zima sa nechce vzdať bez boja, je jasné, že slnečné lúče sú v silnej prevahe. Priveďte jar aj do svojej domácnosti a urobte si zo spálne krásnu rozkvitnutú krajinu. Jej výhodou je, že je úplne jedno, či sneží alebo prší, u vás doma bude jar po celý rok.

1.Tapety

Aj z obyčajnej fádnej spálne sa môže v priebehu pár minút stať dizajnová bomba. Riešenie je jednoduché – tapety. Umiestnenie je len na vašej fantázii, môžete nimi obaliť iba jednu stenu, ktorá bude farebne ladiť so zbytkom miestnosti alebo si otapetovať celú izbu. Vsaďte na akékoľvek kvetinové vzory – od nestarnúceho retra až po fototapety rozkvitnutej prírody.

BorasTapeter Tapeta Midsummer 4040
BorasTapeter Tapeta Midsummer 4040

2. Záclony

Možno sa vám bude na prvý pohľad zdať, že záclony sú takmer neviditeľným doplnkom, avšak je to presne naopak. Záclony slúžia ako ozdoba okien, na ktoré sa upriamuje pohľad niekoľkokrát denne, takže si ich všimne naozaj každý. Jemné vzory jarných kvetov krásne vyniknú na oblúkových, ale aj panelových záclonách, ktoré dodajú vašej spálni úžasnú atmosféru.  

Záclona kusová Emilia 160 x 50 cm
Záclona kusová Emilia 160 x 50 cm

3. Deky

Zachumlať sa cez zimu do deky je určite super, no ani počas jari ju neodkladajte na povalu. Deky vám skvelo poslúžia v sychravom počasí a keď si vyberiete správny materiál, budú plniť svoj účel celý rok. Jemné pastelové farby sú jarnou voľbou číslo jedna. Pokiaľ preferujete výraznejšie kúsky, vyberte si naturálne vzory.

XPOSE ® Deka mikroplyš s beránkem IVANKA- fialová 140x200 cm
XPOSE ® Deka mikroplyš s beránkem IVANKA- fialová 140×200 cm

4.Obliečky

Vzdušná ľahká látka, žiarivé farby, svieže vzory – presne tak vyzerajú obliečky, ktoré hlásia koniec zimy. Vyberte si také, vďaka ktorým sa budete každé ráno prebúdzať v rozkvitnutej jarnej záhrade. Vašu izby krásne rozžiari žltá, mentolová zelená alebo dievčenská ružová.

Kvalitex Bavlnené obliečky Tanea ružová, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Kvalitex Bavlnené obliečky Tanea ružová, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

5.Vázy

Dajte všetkým krásnym kvetom jedinečný domov v štýlových vázach. Môžete zvoliť tón v tóne alebo kontrastnejšie kombinácie, ako napríklad fľaškovo zelenú vázu a sýtočervené ruže.

Komentáre k: Jarné vzory vašej spálne

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.