Aj v tomto roku je z čoho vyberať, ak sa chystáte zvelebiť svoj domov. Viete, aké trendy sú in v roku 2018? My áno, preto prinášame tie najlepšie z nich. Inšpirujte sa aj vy!

Vyskúšané a rokmi preverené. Aj týmito slovami sa dá popísať interiérové ​​kúzlenie, ktoré nás tento rok čaká. A nielen to. Odvážne kombinácie i žeravé experimenty. Nahliadnite s nami do tajov dekorovania. Interiéroví dizajnéri opäť vedia, ako na to.

Staré je dobré

Milujete staré veci a pár takých by ste doma našli? Potom zrejme bývate podľa najnovších trendov. Aby došlo k oživeniu všetkých tých minimalistických priestorov, možno staviť na originálne kúsky – napríklad z povaly našich babičiek. Dekorácie aj nábytok, ktorý má svoj vek, má rovnako osobité čaro. A práve na to sa tentoraz hrá.

Obrazová harmónia

Viac obrazov a obrázkov v rámoch alebo bez, pokojne nimi môžete ozdobiť celú plochu niektorej zo stien. Nemusíte ich umiestniť ani súmerne. Dajte priestor fantázii a tvorte príbehy. Nechajte teda interiér, aby prezentoval vaše pocity aj životný štýl. Dizajnéri používajú niekoľko obrazov rovnakého štýlu napríklad v tandeme, alebo pokojne viac kúskov rôznych veľkostí – a je úplne jedno, či chcete ukázať svoje fotografie alebo obľúbené umelecké kúsky.

Červená to môže byť

Tmavo červená patrí medzi farby roku 2018. Jej rôzne odtiene tak v tomto roku uvidíme nielen na dekoráciách, ale aj na čalúnení alebo textile. Ak sa vám čistota interiéru, presýteného červeným akcentom páči, vieme prečo. Variácie červenej prehrejú priestor a pôsobia sofistikovane. Skúste to napríklad v štýle tón v tóne a kombinujte hneď niekoľko teplých odtieňov červenej.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt simple interior design living room

Experimentujte

Zabudnite na jasné a dané pravidlá. Mysleli ste si, že jedáleň musí byť vedľa kuchyne, pracovný stôl do spálne nepatrí a knižnica nemôže byť práve v kuchyni? Budúcnosť hovorí inak. Už tento rok môžeme sledovať zaujímavé riešenia interiérov, kde dizajnéri prekročia všetky hranice. A čuduj sa svete – toto prelomenie starých zabehnutých koľají vyzerá skvele!

Čierna alebo biela?

Najlepšie oboje. Tento trend je skrátka nadčasový. Je to asi preto, že kombinácia týchto dvoch protichodných farieb vyznieva neskutočne elegantne. Spojte ju so zaujímavými vzormi a váš interiér bude chic. Kontrasty sú úžasným nástrojom v móde aj vo svete dizajnu. Rozhodne to s nimi skúste.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Kúpeľňa

Zamatové pohladenie

Zamatová pohovka, vankúše, textílie? Ach áno, jemnučké potešenie oslavuje úspešný návrat. Dizajnérom sa páči kombinácia niekoľkých rôznych štruktúr, a tak je možné kombinovať ušľachtilý zamat s prírodnými látkami, kobercami a materiálmi. Tento jedinečný vzhľad, ktorý zamat prepožičia akejkoľvek miestnosti, dodá interiéru hĺbku a štýl.

 

Komentáre k: 6 dizajnových trendov roku 2018 – vyberte si ten svoj

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.