V živote každého človeka sú okamihy, ktoré si chce uchovať navždy. Romantická dovolenka, zábavný večer s priateľmi, rodinná oslava, či divoké narodeniny. To všetko si ukladáme do našich spomienok, ale aj do svojich telefónov, na poličku alebo na stenu.

Rámiky čaká neľahká úloha – sú domovom našich najkrajších chvíľ a zároveň štýlovým doplnkom do akejkoľvek izby. Vsadiť môžete na veľmi obľúbenú klasiku, kde patria závesné fotorámiky na stenu alebo rámiky so stojanom, ktoré si hravo uložíte na poličku.

Ak však máte chuť troška experimentovať a oživiť svoju izbu niečím netradičným, upustite uzdu svojej fantázie. Pre všetkých milovníkov unikátnych doplnkov tu máme pár tipov, vďaka ktorým budú vaše najšťastnejšie momenty zaodeté do kreatívneho šatu.

Dajte zelenú nápadom

Ste fanúšik motoriek alebo lietadiel, či milovníčka kníh a kvetov? Vyberte si fotorámik s netradičným tvarom, ktorý bude znázorňovať vaše hobby alebo obľúbené predmety. Týmto jedinečným kúskom hravo oživíte akúkoľvek spálňu, chodbu alebo obývačku.

Retro boom

Fotografie nemusia iba klasicky visieť na stene. Svoju izbu môžete ozvláštniť za pomoci špagátu a štipcov. V takejto verzii sa budú najlepšie vynímať polaroidové zábery, ktoré dodajú vašej spálni alebo obývačke ten správny retro nádych.

Multirámiky pre nerozhodných

Ani vy sa neviete rozhodnúť, ktorou fotografiou ozdobíte vašu izbu? Vyberte si všetky! Do štýlových multirámikov hravo uložíte viacero fotografií, vďaka ktorým bude vaša miestnosť vyzerať famózne. Vybrať si môžete klasické tvary alebo vsadiť na extravaganciu a originalitu. Tú dosiahnete napríklad za pomoci multirámikov v tvare srdca, kvetu alebo stromu.

Čas na spomienky 

Veľmi obľúbeným kúskom sú fotorámiky, ktoré slúžia aj ako hodiny. Svoje snímky nalepíte na stenu a každá fotografia znázorňuje jednu hodinu. Vkusný a praktický doplnok sa bude krásne vynímať vo vašej spálni alebo kuchyni.

Posvieťte si na to

Originálny fotorámik sa nemusí odlišovať iba tvarom, ale napríklad aj funkciami. Vyberte si napríklad rámček so svetlom, vďaka ktorému vytvoríte príjemne osvetlenie počas zimných večerov a zároveň upriamite pozornosť na vaše zážitky a spomienky.

Komentáre k: Fotografie v kreatívnom šate

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.