Chcete bývať tak, aby váš domov na prvý pohľad zaujal a pohltil všetky možné emócie každého, kto vás navštívi? Potom môžete vyskúšať hru na liečbu šokom a vyskúšať jedinečný a nevtieravý štýl bývania – extravaganciu v interiéri.

Extravagantný štýl bývania je v dnešnej dobe čím ďalej obľúbenejší, pretože sa dá ľahko spojiť s jemným minimalistickým kombinovaním. V tomto prípade možno extravagantnými prvkami rozbiť zdanlivú nudu a čistotu minimalistického konceptu. Rovnako tak príťažlivý pre všetkých výrazných jedincov bude celkovo provokatívny byt, kde nakombinujete prvky, ktoré k sebe tak úplne nejdú. Nevadí, extravagancia je práve o tom.

Prečo je extravagantné bývanie tak chytľavé?

Predovšetkým pre jeho údernosť, ktorá v nás vyvoláva zaujímavé pocity a dokonca aj pobavenie. Interiér je populárny pre jeho hravosť a farebnosť, ale aj pre tú nezameniteľnú temperamentnú náladu, ktorú vyvoláva v ľuďoch. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí majú zdravé sebavedomie a neznášajú stereotip. Pretože práve tento takéto usporiadanie bytu či domu postráda.

Farby a extravagancia, zdroj

Ako na extravagantný štýl?

Výstredné bývanie nie je nijak zložité. Väčšinou stačí spojiť vlastnú fantáziu a odvahu s možnosťami, ktoré trh ponúka. Voliť možno nielen medzi dizajnovými kúskami, ale aj medzi všetkým starým a moderným. Môžete sa hrať s farbami múrov, textilu, čalúnenia a začleniť do svojej domácnosti kúsky, ktoré by len tak niekto nečakal. Umelecké diela, zlatá farba, bláznivé sochy – toto všetko vám pomôže vykúzliť nevšedné vibrácie.

Extravagancia v obývačke, ilustračný obrázok – zdroj

Ako sa v takom extravagantnom domove žije?

Každý, kto extravagancii prepadol, vám rád potvrdí, že báječne. Predstavte si, ako ľahko sa môžete spojiť a stotožniť s vlastným bývaním a dosiahnuť tak úprimnej osobitosti. Preto pri kúpe nábytku alebo dekorácií ani na chvíľu neváhajte a siahnite po akejkoľvek šialenosti, ktorá vás napadne. Pretože práve tieto kontrasty, o ktorých dlho premýšľate, či sa k vám domov budú hodiť, vytvoria absolútne unikátny interiér, ktorý si ľahko zamilujete vy aj vaši hostia.

Extravagantná čierna obývacia izba, zdroj

 

Komentáre k: Extravagantný štýl v interiéri

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.