Flexibilné, jednoduché, praktické. Taký je modulárný eko-friendly systém magnetických kvetináčov Plant1UP, vďaka ktorému si doma vytvoríte hotové visuté záhrady. Alebo záhradky. Alebo čokoľvek budete chcieť.

Modulárny, magnetický ekosystém vám umožní vybudovať jedinečnú vnútornú záhradu. Ľahko ho zostavíte a starostlivosť o rastlinky tak bude hračka. Ideálne je pre izbové rastliny i sukulenty a všetky drobnejšie rastlinky.

Jedinečný design Plant1UP

Systém modulárnych kvetináčov sa rozširuje podľa toho, ako potrebujete a aké rastlinky dokúpite. Chcete pestovať menší väčší interiérový prales? Prípadne preferujete pestovanie rastlín horizontálne? Buďte kreatívny. Môžete budovať pozdĺž steny alebo na podlahe. Magnetický ekosystém sa prispôsobí akémukoľvek vnútornému priestoru.

Tajemstvo spočíva v magnetoch

Každá strana modulu Plant1Up obsahuje vnútri svojej konštrukcie výkonný magnet, ktorý sa intuitívne a ľahko spája so susedným modulom. Týmto spôsobom je skladanie modulov tak jednoduché, že to zvládne ktokoľvek. Magnety tiež umožňujú, aby bol proces stavby bezproblémový a umožňuje jednoduchú manipuláciu pri zalievaní.

Jednoduchosť detskej stavebnice

Plant1up sa stavia ako detská stavebnica. V skutočnosti je totiž konštrukcia inšpirovaná jednoduchými drevenými blokmi. Možnosti sú nekonečné, môžete stavať kdekoľvek od 3 modulov až po obrovskú stenu rastlín.

Skladajte podľa toho, na čo máte chuť

Plant1Up môžete použiť v rôznych obmenách. Moduly fungujú ako „lešenie“, ktoré môžete vrstviť na seba. Do jedného modulu môžete zasadiť viac nádob alebo nechať moduly prázdne a čisté. Buďte kreatívni a nechajte sa viesť len vašej intuíciou. Budete tak mať istotu, že rastlinná stena, ktorú tvoríte, bude unikátna a nikto iný na svete nebude mať rovnakú.

Sada Plant1up sa hodí do interiéru aj exteriéru. Žiadne prekážky alebo limity u zostavy nenájdete. Pri zostavovaní sa kreatívne vybláznite a možno zabudnete aj na starosti všedných dní. Rastliny navyše preukázateľne zlepšujú náladu i prostredie!

Môžete si pestovať výber rastlín, od sukulentov po vzdušné rastliny, byliny až po kaktusy.

Náš tip: 45 nenáročných izboviek do každej domácnosti

Je teda systém vhodný pre všetky druhy rastlín?

Áno, môžete pestovať všetky druhy rastlín, ale predtým než zasadíte jabloň, pozrite sa na nižšie uvedenú tabuľku veľkostí na premeranie. Menšie rastliny, sukulenty a byliny sa k sebe perfektne hodia.

Umiestniť ich môžete kdekoľvek, kľudne aj do kúpeľne alebo kuchyne.

Páči sa vám? Podporiť ho môžete tu.