Poďme nechať alarmy pre požiare, lúpeže a ponorky. OneClock sú totiž hodiny, ktoré vám ponúknu najlepšie tóny, tempa a frekvencie, ktoré vás prebudí. Takmer bezbolestne!

Umelecké dielo i funkčný predmet pre domácnosť

Skvele vyzerajú, ale ešte lepšie fungujú. OneClock sú hodiny s funkciou budenia, ktorá je založené na špecifických sonických zvukoch, pričom žiadne prebudenie nebude rovnaké. Vychádza z nevšedného, praktického a hlavne kvalitného dizajnu doplnená hudobným generátorom s umelou inteligenciou. To už znie zaujímavo, nemyslíte?

Spánok je skvelý, ale prebudenoe je lepšie

Veríme, že jediná vec, ktorá je lepšia, než spánok, je prebudenie. Prebudenie príjemné, plné energie. Tam totiž začína láska, tam začína život! Lepšie prebudení vám zaručí lepší deň, lepšie zdravie, lepšie myslenie.

Spálňa môže byť opäť (takmer) len vaša

Urobte si z vašej spálne útočisko, bez toho aby ste so sebou mali všetky pomôcky a zariadenia, ktoré vás rozptyľujú. OneClock vás nebude rušiť ničím. Budete len vy, vaše myšlienky, možno aj nejaký posteľový parťák – maznáčik alebo priateľ či priateľka.

Začnite deň sa sonickou vedou

V posledných rokoch rastie rad zvukových výskumov, ktoré popisujú dôležitosť správneho prebudenia a jeho vplyv na vašu náladu i správanie. Zvuky OneClock sú navrhnuté tak, aby vás budili jemne a pritom spoľahlivo.

Hudba zložená z umelcov ocenených Grammy

Pretože si zaslúžite niečo lepšie, dizajnéri OneClock vytvorili nový spôsob, ako sa prebudiť s Jonom Natchez, renomovaným skladateľom a multiinštrumentalistom The War on Drugs. Skladby z OneClock sú originálne nahrávky, ktoré inde nenájdete. Obsahujú viac ako 20 nástrojov, ktoré vytvárajú príjemný, organický a nedigitálny soundtrack, ktorý vám pomôže začať deň.

Hudobný generátor s umelou inteligenciou

Zvuk budíka v ľuďoch môže prebúdzať ešte väčšiu únavu (čo je celkom paradox, nemyslíte?) A rovnako tak môžu vytvoriť averziu k neustále sa opakujúcim zvukom. Po aktivácii OneClock generátor umelej inteligencie vyberie náhodne jednu zo skladieb uložených v pamäti prístroja a remixuje ju úpravou každého nástroja alebo vokálu pre nekonečné kombinácie. Je to jemné, ale nápadné a nikdy nebudete počuť rovnakú skladbu viackrát.

Nadčasový analógový dizajn a filozofia slow-tech

Útulný, minimalistický štýl sa snúbi ruka v ruke s analógovými hodinami a hmatovým zážitkom, ktorý vám vydrží po celý život vďaka vysoko kvalitným komponentom udržateľného pôvodu. Dizajn a kvalita je uprednostnená pred cenou, aby tak vznikol produkt nadčasový a vyčnievajúce z vašej domácnosti. Tým najlepším spôsobom.

Zaujal vás projekt? Podporiť ho môžete tu.