Vysokotlaková sprcha, ktorá šetrí vodu? Toto je sprcha Quattro od spoločnosti Nebia, ktorá veľmi dômyselne spája skvelý dizajn a najmodernejšie technológie. Navyše s podložkou do vane a sprchovacím ramenom, aké ste ešte nevideli.

Kto je Nebia?

Nebia je spoločnosť, ktorá vyrába najlepšie sprchy s nízkou spotrebou vody na svete. Teraz prichádza technologicky vyspelé Quattro.

V čom je sprchová hlavica Qattro tak jedinečná?

Ponúka štyri jedinečné a výkonné režimy prúdenia vody pomocou patentovanej technológie spoločnosti Nebia. Navyše sa veľmi ľahko inštaluje, inštalácia trvá domácim majstrom aj tým, ktorí nie sú domácimi majstrami, menej ako 3 minúty. Je to také jednoduché ako výmena žiarovky.

Sprchová hlavica sa zároveň môže pochváliť univerzálnou kompatibilitou. Môžete si tiež vybrať z dvoch verzií – ručná sprcha a dažďová sprcha. Okrem funkčnosti však spoločnosť Nebia myslela aj na dizajn. Sprchové hlavice nájdete v celkovo piatich zaujímavých povrchových úpravách.

Kompletná sprcha, polovica spotreby

So systémom Quattro získate nielen fantastický zážitok zo sprchovania, ale aj úsporu nákladov na vodu. Všetky štyri režimy sprchovania majú nižší prietok ako bežné sprchové hlavice, t. j. približne 4 – 5 litrov za minútu (bežné sprchové hlavice majú prietok približne 9 litrov za minútu, bez šetriča môže spotreba dosiahnuť až 16 – 20 litrov za minútu).

Doplnky, ktoré nemajú obdoby

Okrem sprchovej hlavice si môžete zaobstarať aj dizajnové príslušenstvo. V kúpeľni oceníte rýchloschnúcu kúpeľňovú rohož odolnú voči plesniam. Praktické je aj nastaviteľné sprchovacie rameno Nebia, ktoré vám pomôže zlepšiť rozsah pohybu v sprche a umožní nastaviť výšku pre rôznych členov rodiny v domácnosti.

Rýchloschnúca podložka do kúpeľa je vyrobená z kremeliny a schne v priebehu niekoľkých minút. Nezanecháva stopy po vlhkosti a zabraňuje tvorbe a šíreniu baktérií a plesní. Je to aj štýlový kúpeľňový doplnok, ktorý udržiava kúpeľňu čistú a bez zápachu. Šetrí tiež vodu a čistiace prostriedky – rohož nie je potrebné dávať do práčky a vydrží dlhé roky.

Čo je kremelina? Je to prirodzene sa vyskytujúci materiál na báze oxidu kremičitého. Jednoducho povedané, ide o špeciálnu zmes rozomletých kameňov a rias, ktoré sa bežne vyskytujú napríklad v púšťach.

Dôležitou inováciou spoločnosti Nebia je aj sprchovacie rameno. Je to prvé sprchovacie rameno, ktoré sa otáča nahor a nadol a drží svoju polohu bez použitia ťažkopádnych tlačidiel. Okrem toho sa dokonale kombinuje s dažďovou aj ručnou sprchou Quattro, čím sa zabezpečí, že sprchová hlavica bude vždy na správnom mieste.

Výhody sprchovej hlavice:

  • ideálna výška pre každou osobu
  • dažďová sprcha nad hlavou
  • pomôže vám udržať vaše vlasy v suchu

Vážný problém riešia pomocou technológie

Okrem zážitku zo sprchovania má Nebia aj iný, trochu vznešenejší vplyv. Pomáha chrániť životné prostredie a prírodné zdroje.

Hoci je voda jednou z najrozšírenejších látok na našej planéte, 99 % z nej sa nachádza v slaných oceánoch, polárnych ľadovcoch a na vrcholoch hôr. Iba 1 % vody na Zemi je využiteľné pre svetovú populáciu ako zdroj pitnej vody alebo na rôzne hospodárske, poľnohospodárske a iné účely.

V súčasnosti nemá približne 1 miliarda ľudí prístup k čistej vode a celkovo 2,7 miliardy ľudí pociťuje nedostatok vody aspoň jeden mesiac v roku. V niektorých oblastiach sa môže vyskytnúť aj extrémne sucho s ničivými následkami.

Sprchové hlavice a príslušenstvo Nebia sú skvelým pomocníkom pri ochrane tohto vzácneho prírodného zdroja. Za to je zodpovedná patentovaná technológia postreku.

Ľahká inštalácia za tri, dva, jedna…

Systém Quattro prináša neuveriteľný zážitok zo sprchovania, ktorý si vy a vaša rodina budete užívať dlhé roky – a nebudete veriť, aká jednoduchá je jeho inštalácia. Od začiatku do konca to trvá len asi 3 minúty. Pozrite si video o inštalácii ručnej sprchy tu:

Máte záujem o čarovný a úsporný projekt sprchovania? Projekt môžete podporiť tu.