Každá žena určite vie, že udržať poriadok medzi svojimi pokladmi je niekedy priam nadľudská úloha. Rozhádzané kabelky, postrácané náušnice, prepletené náhrdelníky a topánky, ktoré sa nechcú napratať do botníka ani po úpenlivom prosení. Je vám to povedomé?

Pokiaľ ste sa v tom našli aj vy, nezúfajte! Prinášame vám pár tipov, ako zatočiť s neporiadkom v izbe. Čo by teda nemalo chýbať v byte žiadnej ženy?

Závesný organizér do skrine s 5 boxami
Závesný organizér do skrine s 5 boxami

Organizér na šperky

So šperkami je to niekedy naozaj katastrofa. Neustále sa strácajú, kedykoľvek objavujú a, samozrejme, nechajme odpočívať v pokoji tie, ktoré sme si kúpili na jednu príležitosť a potom na ne dočista zabudli.

Útulný domov pre všetky obľúbené poklady, ale aj pre príležitostné doplnky, vytvoríte za pomoci štýlového organizéra alebo šperkovnice. Výber závisí od počtu vašich šperkov a najmä od vášho vkusu.

Milovníčky minimalizmu určite potešia jednofarebné alebo priesvitné šperkovnice v modernom štýle. A ak hľadáte romantický kúsok, ktorý by krásne dotvoril atmosféru vašej spálne, vsaďte na vintage šperkovnice. Staroružová, jemné kvety a drevený materiál tvoria dokonalé kombo, ktoré si zamilujete.

Šperkovnica Berta
Šperkovnica Berta

Vešiak na kabelky

Kabeliek nie je nikdy dosť a ani miesta, kde ich následne uložíme. Na uskladnenie malých, ale aj veľkých tašiek vám poslúžia vešiaky s háčikmi, ktoré môžete pripevniť napríklad na stenu alebo na dvere. 

Vešiak na kabelky Wenko Purse Wardrobe
Vešiak na kabelky Wenko Purse Wardrobe

Organizér do skrine

Nemáte kam uložiť opasky, hodinky či šatky? Tento problém hravo vyriešite s organizérom do skrine, ktorý upevníte napríklad na vnútornú stranu dverí šatníka. 

Široká ponuka rôznych prevedení a materiálov vám umožní vybrať si presne taký typ, aký potrebujete. Vyberte si napríklad klasický organizér, ktorý vám pomôže roztriediť vaše oblečenie alebo organizér s miskami na šperky a vešiakmi.

Stojan na topánky

Topánky, ktoré sa nezmestia do botníka môžete uložiť do štýlového stojana. Skúste napríklad zdobené drevené stojany, ktoré dodajú naturálny vzhľad každej miestnosti. 

Do izieb v modernom štýle zasa dokonale zapasujú kovové alebo plastové stojany v neutrálnych farbách.

Komentáre k: Organizéry a stojany ako nevyhnutná výbava každej ženy

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.