Nestačí vám bežná chladnička a hľadáte niečo špeciálne? Zaujímavým tipom sú americké chladničky, ktoré prinášajú celý rad skvelých funkcií. Pozrite sa na 5 hlavných výhod, ktoré by vás mohli pri rozhodovaní presvedčiť.

Výber novej chladničky býva zložitý. Je dôležité pozerať nielen na nízku spotrebu a šetrnosť k životnému prostrediu, ale aj na množstvo praktických funkcií. Ak vás už nebavia klasické chladničky, ktorých sú plné obchody, vyskúšajte zaostriť na špecialitu v podobe amerických chladničiek. Možno ich poznáte z filmov, ale aj tak sa oplatí zhrnúť 5 hlavných výhod, ktoré si rýchlo obľúbite.

1. Obrovský vnútorný priestor

Vo väčších rodinách tento problém dobre poznajú. Návrat z nákupu je spojený s výzvou obsah dvoch nákupných košíkov poskladať do políc chladničky. Tetris s vecami z obchodu zaberá čas a plná chladnička je veľmi nepraktická. Hľadanie jogurtu sa môže zmeniť v niekoľkominútový boj. V horšom prípade zostávajú v zadných častiach chladničky zabudnuté niektoré potraviny, ktoré potom musíte vyhodiť. Americké chladničky spravidla poskytujú naozaj veľa vnútorného priestoru. Keď je vás doma viac, určite sa oplatí investovať do celkového objemu nad 500 litrov.

2. Originálny dizajn

Biela nuda je minulosťou. Americké chladničky majú autentický a originálny dizajn. Rýchlo sa stávajú dominantným prvkom kuchyne. K dostaniu sú retro modely aj veľmi moderné chladničky s elegantným vzhľadom. Vďaka väčším rozmerom pôsobí chladnička robustne a kvalitne. Dvojkrídlové dvere priamo lákajú k tomu, aby ste chladničku otvorili a pozreli sa, čo máte doma dobrého. Zásadnú úlohu hrajú madlá dverí. Vyberte si také, ktoré budú ladiť s interiérom a ďalším vybavením kuchyne.

3. Nápojový automat

Vadí vám množstvo PET fliaš, ktoré doma máte? Pitný režim zvládnete s americkou chladničkou dodržiavať aj bez nákupu vody v supermarkete. Častou súčasťou výbavy je totiž nápojový automat. Voda môže byť prefiltrovaná a vychladená na požadovanú teplotu.

4. Výrobník ľadu a triešte

Je skvelé mať počas parného leta kocky ľadu vždy k dispozícii. Netrápte sa s plnením a zamrazováním formičiek. Medzi obľúbené funkcie amerických chladničiek patrí automatický výrobník ľadu a triešte. Stačí stlačiť tlačidlo a z chladničky sa začnú sypať kocky ľadu. Vyrobiť ľadovú triešť, ktorú si následne ochutíte napríklad ovocným sirupom, je tiež otázkou stlačenia tlačidla.

5. Domáci bar

Luxusnejšie modely amerických chladničiek sú vybavené domácim barom, ktorý ponúka špeciálny priestor pre vychladenie vína či šampanského. Stačí otvoriť dvierka a domáci bar je na svete. Otvorením navyše vznikne priestor, kedy si môžete nápoj bez komplikácií nalievať.

Chcete americkú chladničku?

Americké chladničky potešia širokým zástupom praktických funkcií a vychytávok, ktoré u bežných modelov len tak nenájdete. Cena je pochopiteľne vyššia, avšak určite nie tak vysoká, aby sa investície do chladničky časom nevrátili v podobe komfortu, ktorý vám ponúkne. Predovšetkým rodiny s deťmi bývajúce v dome si americkú chladničku skutočne užijú.

 

Komentáre k: 5 výhod amerických chladničiek

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.