Tlačová správa 

Ako sa stať architektom svojho vlastného života alebo skúsenosti jednej polosiroty so zákonom príťažlivosti v srdci Európy…

Autorka knihy ponúka nevšedný pohľad na udalosti zo svojho života dospelej ženy a začínajúcej podnikateľky. Po tom ako sa jej rozpadol dlhoročný vzťah, je odrazu okrem vlastnej živnosti, nútená nájsť riešenie i na svoju nečakanú bytovú situáciu. Domov k rodičom sa už vrátiť nedá a tak jej neostane nič iné, ako prekročiť hranice svojho doterajšieho spôsobu života.

Po prvotnom šoku z nečakaného úderu osudu sa rozhodne podniknúť prvý krok: nájsť si dostupné bývanie. Postupne však zisťuje, že v jej novom byte niečo nesedí: bývanie v ňom ju po rokoch priviedlo takmer na mizinu. Prišla nielen o svojich kamarátov, ale nedarí sa jej nájsť ani vhodného partnera a jej zdravotný stav sa rapídne zhoršil.

Po niekoľkoročnom hľadaní sa nakoniec rozhodne pre osobnú konzultáciu s učiteľkou Marie – odborníčkou na zákon príťažlivosti, známou predovšetkým vďaka filmu Tajomstvo* od autorky rovnomennej knihy Rhondy Byrne.

Autorkin život sa nečakane začína uberať novým smerom: postupne sa stáva skutočným tvorcom svojho vlastného života i šťastia.

Kniha môjho šťastného domova – praktický sprievodca šťastným bývaním pre každého je určená všetkým, ktorí sa zaujímajú o skvalitnenie svojho bývania a interiérový dizajn. 

Dobročinný predaj knihy prostredníctvom eshop-u Dobrý obchod na https://www.sashe.sk/dobryobchod/detail/plamienok-kniha-mojho-stastneho-domova-lucia-haquel má za úlohu podporiť projekt Darujme rodinám stratené Slnko – deti, ktoré predčasne prišli o svojho blízkeho člena rodiny. 

Lucia Haquel, narodená v Bratislave (1977), absolventka STU v Bratislave a UPMF vo francúzskom meste Grenoble. Od svojich dvadsiatich rokov sa intenzívne venuje sebapoznaniu a osobnému rastu. Jej osobitný kreatívny prístup k životu predurčila najmä predčasná otcova smrť, keď mala len 5 rokov a v neposlednom rade i individuálny prístup učitelky v materskej škole. Významnou mierou k formovaniu autorky prispela i jej babička, ktorá jej vo svojom voľnom čase šila na želanie oblečenie na mieru. 

*pokračovanie filmu Tajomstvo (Secret) z roku 2006: Beyond the Secret – The Awakening (americká premiéra 23.1.2020) 

  • Počet strán: 112 (z toho 23 strán farebných ilustrácií a fotografií)
  • Formát: 21,5 x 15,3 x 1,3 cm, tvrdá väzba
  • Cena: 14,- €
  • ISBN: 978-80-972579-0-3
  • Dátum 1.vydania: marec 2017 


Komentáre k: Lucia Haquel: KNIHA MÔJHO ŠŤASTNÉHO DOMOVA

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.