Vaše kvety a rastliny doma môžu byť zdravé aj bez veľkej námahy. Predstavujeme vám úplne nový rozmer samozavlažovacieho systému Terra.

Terra – sledujte, ako vaša rastlina rastie

Self-Water, ako nikdy predtým

Všetkým majiteľom rastlín je boj o pravidelné zalievanie dôverne známy. Každý druh si vyžaduje iný spôsob starostlivosti.

Systém TERRA je ideálnym riešením pre samozavlažovanie. V čom je Terra iná ako ostatné zariadenia?

Inšpirácia a komponenty

Cez číry materiál a vodu môžete vidieť. Tým pádom sledujete, ako sa vaša rastlina ponorí do krištáľovo čistej vody. Uvidíte, ako sa vlastným tempom vyživuje a koľko vody pre svoje rast potrebujete.

Terra – samozavlažovací systém

TERRA pozostáva z 3 komponentov

  • sklenená váza (priehľadná vonkajšia váza)
  • stojan na rastlinu (veko)
  • povrázok/šnúra

Zalievanie rastlín nikdy nebolo jednoduchšie. Voda sa cez stojan (veko) dostáva voda do vázy, ako je to znázornené nižšie.

Samozavlažovanie funguju vďaka povrázku. Šnúra prechádza pozdĺž vonkajších okrajov pestovacieho veka a visí až do spodnej časti vázy tak, aby sa maximalizovalo využitie každej kvapky vody.

Ako tento samozavlažovací systém funguje?

Je to metóda hydroponického samočinného zavlažovania, ktorá využíva povrázok z mäkkej textílie. Jeden koniec povrázka je zahrabaný v pôde a druhým namočeným vo vode. Koniec ponorený vo vode dodáva vodu zo zásobníka priamo koreňom rastliny.

Ľahká údržba kvetináča

Veko sto stojanom bolo navrhnuté tak, aby uľahčilo čistenie systému TERRA. Stojan stačí nadvihnúť, čím sa dostanete ku všetkým komponentom.

Ak sa vám projekt páči, môžete ho podporiť na Kickstarter tu.

Komentáre k: TERRA: Samozavlažovanie v novej perspektíve

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.