Ako majiteľ psa viete, aké dôležité je, aby bol váš chlpatý priateľ zdravý a šťastný. A čo je lepší spôsob, ako to dosiahnuť, ako kŕmiť ho tým najkvalitnejším krmivom pre psov, ktoré je na trhu k dispozícii?

Zamerajte sa na zloženie

Práve tu prichádzajú na rad superprémiové granule pre psov, pri ktorých sa môžete spoľahnúť na kvalitné zloženie! Toto nie je bežné krmivo pre psov, ktoré nájdete na pultoch obyčajného obchodu so zvieratami. Slovenské granule PANAKEI pre psov sú vyrobené z vysokokvalitných surovín, ktoré sú starostlivo vybrané tak, aby vášmu psovi poskytli všetky živiny, ktoré potrebuje na to, aby bol zdravý, aktívny, silný a netrápili ho žiadne problémy s tráviacou sústavou.

Zdroj obrázku: Anastasiya Tsiasemnikava / Shutterstock.com

Prémiové granule pre vašich štvornohých miláčikov sa od ostatných krmív pre psov odlišujú kvalitou surovín použitých vo výrobnom procese. Môžete sa spoľahnúť na vynikajúce zdroje bielkovín (ktoré môžete pri jednotlivých príchutiach obmieňať) a zároveň žrádlo neobsahuje žiadne pridané látky, farbivá ani konzervanty. Ďalšou veľkou výhodou slovenských granúl je, že sa dodávajú v rôznych príchutiach, ktoré si váš pes zamiluje!

Vyvážená strava

Okrem granúl môžete zaradiť do zvieracieho jedálnička aj konzervy pre psov, vďaka čomu mu zabezpečíte komplexné jedlo s vysokým obsahom proteínu. Od kuracieho mäsa cez jahňacie, husacie a zverinové mäso – každý pes si nájde niečo pre svoje chuťové poháriky. Vyskúšajte viacero a prípadne pravidelne kombinujte a obmieňajte.

Na záver možno povedať, že kŕmenie vášho psa vysokokvalitným krmivom pre psov je vynikajúci spôsob, ako mu ukázať, ako veľmi vám záleží na jeho zdraví a pohoe. Vďaka prémiovému zloženiu, vyváženej výžive a lahodným príchutiam bude váš chlpatý priateľ po vašom boku dlhé roky. Tak prečo sa uspokojiť s niečím menej ako tým najlepším, keď ide o stravu vášho miláčika? Prejdite na PANAKEI krmivo pre psov ešte dnes!