Koniec školského roka nám jasne hlási, že leto naplno prevzalo svoju moc. Obdobie vejárov, ventilátorov a studených spŕch je v plnom prúde a je len na vás, ako ho budete tráviť. Spríjemnite si letné obdobie priamo u vás doma a naplno si vychutnajte všetky jeho výhody.

Cez letné prázdniny sa dejú dve veci: na slnku sa to niekedy fakt nedá vydržať a vaše deti potrebujú zabaviť, keďže majú obrovské množstvo voľného času. Pokiaľ sa nechystáte hodiť ich na dva mesiace na krk animátorom v tábore a zatiaľ, čo vy si doma vyložíte nohy, musíte premýšľať nad ideálnym riešením.

Avšak, počas leta sa môže vaša záhrada veľmi rýchlo zmeniť na dovolenkovú destináciu plnú detských atrakcií a oddychových zón. Stačia vám k tomu dobré nápady. S tým vám veľmi radi poradíme. Vyberte si z nasledujúcich letných záhradným doplnkov, vďaka ktorým si odpočiniete vy, ale aj vaše deti.

Záhradný bazén

Neexistuje lepší pocit ako si počas horúceho letného dňa užívať chladnú vodu. Kvôli tomu však nemusíte cestovať nikam k moru alebo na kúpalisko, stačí vám záhradný bazén. Rozhodovať sa budete medzi rôznymi veľkosťami, hĺbkami a tvarmi. Dôležité je, aby ste si zmerali veľkosť plochy, na ktorú chcete bazén umiestniť. Záhradné bazény patria výlučne na roviny a nie je vhodné nechávať v nich malé deti bez dozoru.

Aby ste potešili aj najmenších, vyberte si jeden z detských bazénov, ktoré bez problémov nafúkne a v prípade potreby zasa vyfúknete. Nezaberajú veľa miesta a nevyžadujú žiadnu zložitú údržbu. Vaše deti určite ocenia bazény s hravými motívmi, napríklad bazén v tvare jednorožca.

Záhradné lehátko

Vďaka kvalitnému záhradnému lehátku si na dovolenku pri mori ani nespomeniete. Dôležité je, aby bolo pohodlné a dalo sa umiestniť tam, kde potrebujete. Široká ponuka lehátok vám dáva priestor rozhodnúť sa medzi rôznymi materiálmi, ako napríklad kov, ratan alebo plast. Takisto si môžete vybrať z rôznych doplnkov, ktoré vám uľahčia pobyt na slnku. Medzi také “vylepšováky” patrí napríklad tienidlo.

Relaxační lehátko Avenberg Francis - Béžová
Relaxační lehátko Avenberg Francis – Béžová

Záhradný slnečník

Praktické záhradné slnečníky potešia všetkých, ktorí nemajú radi prudké slnko alebo majú doma malé deti a nechcú, aby sa spálili. Neobmedzujte svoj oddych na záhrade kvôli intenzívnym slnečným lúčom. Vďaka slnečníkom alebo tienidlám budete môcť tráviť na záhrade toľko času, koľko chcete. Vybrať si môžete z množstva štýlov a farieb, ktoré hravo doladíte s ostatným záhradným nábytkom. 

Slnečník Mallorca 2,2 m - polohovateľný
Slnečník Mallorca 2,2 m – polohovateľný
Komentáre k: Doprajte si dovolenku priamo na záhrade

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.