V rozprávkovej posteli sa spí jednoducho rozprávkovo. Kúpte deťom posteľ s motívmi z ich obľúbených rozprávok. Mašinka Tomáš, Star Wars, Disneyho princezny alebo snehuliak Olaf? Poradíme vám!

Obľúbená rozprávka je zaručený liek na nespavosť detí. A aké to ešte len bude, keď sa v rozprávke priamo zaspáva? Blesk McQueen, hrdinovia zo Star Wars alebo Spiderman zaženú zlé mory chalanov a nad krásnymi snami dievčatiek môže bdieť Elza z Ľadového kráľovstva, Snehulienka, víla Cililing alebo napríklad Mickey a Minnie. Ako? Stačí deťom do izbičky zaobstarať krásnu posteľ s motívom z ich obľúbenej rozprávky. Prezdradíme vám, aké možnosti máte.

Rozprávkové postele pre dievčatá

  • Frozen čiže Ľadové kráľovstvo je v dievčenskom svete absolútnym hitom. Vašu malú princeznú určite potešíte posteľou s kráľovskými sestrami Elsou a Annou a doplniť ich môžete aj Frozen obliečkami, prikrývkami, alebo malými vankúšikmi.
  • Myška Minnie je dievčenským rozprávkovým evergreenom a v spojení s ružovou farbou nemôžete šliapnuť vedľa.
  • Do diečenského kráľovstva rozhodne patria záclonky, krajky, baldachýny a ďalšie nežné dekorácie. Posteľ pre malú princeznú môžete vyberať z nepreberného množstva postieľok s nebesami, posteľou v škandinávskom štýle v tvare domčeka či praktických posteľou so šuplíkmi a regálmi, kam sa zmestí veľa bábik.
Detská postieľka Disney Minnie Mouse

Rozprávkové postele pre chlapcov

  • Chlapčenský ekvivalent súčasného rozprávkového hitu je Blesk McQueen z animáku Autá. Zohnať sa dajú lôžka celé v tvare slávneho červeného hrdinu na štyroch kolesách alebo s jeho motívom.
  • Mladší i starší chlapci budú nadšení z legendy, ktorá ide naprieč generáciami a jej sláva sa hviezd dotýka … Star Wars. Posteľ či obliečky s majstrom Jodo, Stormtrooper alebo Dart Vaderom je sen každého malého aj veľkého fanúšika tejto vesmírnej ságy.
  • Policajné auto, hasičská Avia, závodná formula, alebo pirátska loď? To nie sú len najrôznejšie dopravné prostriedky, ale zaručené tipy postelí pre chlapcov.
Delta Plastová 3D postel Cars
Komentáre k: Kúpte svojim ratolestiam detskú posteľ ako z rozprávky

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.